Menü Bezárás

5 ok a profi patkányirtás mellett

5 ok a profi patkányirtás mellett

Biztosan mindannyiunkal előfordult már, hogy kártevők lepték el az otthonunkat. Ilyenkor gyakran merül fel a kérdés, milyen patkányirtás mellett döntsünk: próbáljuk meg házilag kiírtani a rágcsálókat, esetleg hívjunk szakembereket. Ha a boltban vásárolt „megoldások nem működnek, továbbra is fennáll a probléma, sőt esetleg egyre több patkánnyal találkozunk, mindenképpen nézzünk utána a patkányirtás lehetőségeinek. Patkányírtás Budapest és az egész ország területén megrendelhető, könnyen hozzáférhető és meglehetősen hasznos szolgáltatás. Ha ezek még nem győztek volna sokakat, akkor van néhány másik ok is arra, hogy profi patkányirtás felé forduljunk:

1. Az egészségünk is veszélyben lehet: Nemcsak a bútorainkra vagy más otthoni tárgyainkra veszélyesek a rágcsálók vagy más kártevők – a mielőbbi ágyi poloska irtás is ezért fontos – hanem az egészségünkre is! Sok rovar és/vagy rágcsáló olyan betegségeket és baktériumokat hordozhat, amelyek súlyosan megbetegíthetnek minket.

2. Szakértelemmel rendelkeznek: így pontosan tudják mire van szükség egy probléma kezeléséhez. A rovarirtó spray-k vagy a különböző ragacsok mindig csak a felületi problémákat kezelik, míg egy szakember meg tudja találni a fertőzések eredendőjét is. Egy profi megtalálja a probléma gyökerét, és teljes mértékben eliminálni is tudja azt.

3. A probléma megújulhat: Ha azt hisszük házilag kiirtottuk a kártevőket, akkor hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni az egyébként intő jeleket. Ezt egy szakember soha nem téveszti el és mindig a probléma gyökerét kezeli.

4. Elkerülhetjük, hogy további károkat okozzanak otthonunkban: Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a kártevőirtó cégek hogyan tudják teljesen megszabadítani otthonunkat a kártevőktől, kezdve a forrással. Meg tudják találni a különböző telepeket, fészkeket, kaptárakat stb.

5. Végül pénzt takarítunk meg: Míg az irtás ára a probléma nagyságától és a szükséges megoldástól függ, ha megelőző intézkedésként évente többször is átvizsgáltatjuk a lakást azzal megspóroljuk az irtás árát. Valljuk be őszintén, jobb megelőzésért fizetni, mint a kártevők eltünteséért.