Menü Bezárás

Esküvői ruha az önbizalomteljes megjelenléshez

Esküvői ruha az önbizalomteljes megjelenléshez

Leendő menyasszonyként nem csupán a szerelemre mondunk igent. Életünk meghatározó pillanata megérdemel egy alkalomhoz méltó ruhát. Azzal, hogy igent mondunk a tökéletes menyasszonyi öltözékre, biztosítjuk, hogy valósággal ragyogunk majd a nagy napon, miközben minden szempár ránk szegeződik.

Egy klasszikus sellő vagy trombitaruha kiemeli alakunkat, egy A-vonalú esküvői ruha laza, könnyed, kellemes eleganciát biztosít, egy hatalmas szoknyás, fejedelmi darab révén királynői lesz a megjelenésünk. A listát sokáig lehetne folytatni, hiszen megannyi stílus és fazon gazdagítja a választékot.

Nem csupán a testalkatunknak kell megszabnia a döntésünket az esküvői ruha kapcsán. Fontos a személyes stílusunk, illetve hogy milyen típusú öltözékben érezzük magabiztosnak és felszabadultnak önmagunkat. Meglehet, hogy nem találjuk meg elsőre azt a darabot, ami minden elemében illeszkedik hozzánk, de kövessük a belső hangunkat, legyünk nyitottak a szakértelemre, illetve az építő jellegű javaslatokra, akkor biztosan lenyűgöző lesz a végeredmény.

Az esküvői ruha mellett gondoskodnunk kell a megfelelő kiegészítőkről is, hogy a sziluettünk maradéktalanul harmonikus és esztétikus legyen. Egy finom anyagból készült boleró, egy részletekben gazdag csipkés kesztyű, vagy egy megfelelő hosszúságú menyasszonyi fátyol egészen újfajta dimenziókba képes helyezni a megjelenésünket. Az ékszerek megválasztása során maradjunk annál a javaslatnál, hogy a kevesebb néha több.

Klasszikus, modern, romantikus vagy minimalista – képzeljük el magunkat a nagy napon és gondoljuk át, hogy milyen fazon illik leginkább az elképzeléseinkhez. Gyűjtsünk inspirációt, ötleteljünk, olvassunk trendekről, fussuk át a szalonok weboldalán található képgalériákat.

Leendő hitvesünk, a barátok és a család összes tagja szemtanúja lesz annak, hogy egy olyan Almássy Éva esküvői ruha ékesíti majd a megjelenésünket, ami tökéletesen illik hozzánk, és lehengerlő pillanatként tesszük el a legszebb emlékeink közé, ahogy boldogságtól ragyogva, magabiztosan lépünk leendő hitvesünk mellé.